Om oss | Advisum

Advisum Spara & Försäkra AB bildades i början av 2000-talet, först som Handelsbolag, 2010 startades nuvarande bolagsform. Startades av ägaren Lars-Göran tillsammans med 2 stycken anställda försäkringsförmedlare; Ronny och Stefan.

1 april 2020 tar Jimmie över stafettpinnen som ägare efter Lars-Göran, som kommer vara kvar och arbeta med sina kunder, hjälpa Jimmie lära känna kunderna och marknaden i Göteborg/Askim.

 

Jimmie började arbeta med försäkringar 2005, 2017 startade han Lindbergs Försäkringsbyrå AB - 2019 startades Fond & Försäkringshuset AB tillsammans med en kollega. Lindbergs Försäkringsbyrå kommer stegvis fusioneras till Advisum Spara & Försäkra AB. Samarbetet med Fond & Försäkringshuset som har sin verksamhet i Falkenberg kommer att fortsätta, de ingår även i Tydliga och är Sakförmedlare. 

 

Vi verkar huvudsakligen i Askim/Göteborg med omnejd. Tack vare att Jimmie är Skåning, har vi kunder från Landskrona och upp längst västkusten till Bohuslän samt några kunder i Stockholm.

Vi  hjälper både privatpersoner och kundföretag med pensioner, sparanden, förvaltning, försäkringar, skatter och juridik via samarbetspartners.

Eftersträvar alltid långsiktiga kundrelationer med ömsesidigt förtroende.

Som kund hos oss på Advisum får du en personlig rådgivare som bevakar dina intressen och ger löpande rekommendationer utifrån just din finansiella situation.

 

Våra rådgivare är certifierade av InsureSec AB och några även av SwedSec Licensering AB och uppfyller därmed kunskapskraven i Finansinspektionens föreskrifter och allmänna råd avseende finansiell rådgivning till konsumenter (FFFS 2004:4).

 

Advisum Spara & Försäkra är medlem i Svenska Försäkringsförmedlares förening (Sfm). Sfm företräder merparten av de förmedlare och företag som har tillstånd av Finansinspektionen. Sfm verkar för att upprätthålla god försäkringsförmedlarsed samt för att tillvarata medlemmarnas yrkesintressen. Detta sker bland annat genom juridisk rådgivning, utbildningar och ett etiskt regelverk.

 

Advisum Spara & Försäkra ingår i förmedlarorganisationen Tydliga som är en branschorganisation på den Svenska rådgivarmarknaden inom försäkring och finansiella tjänster. I dag är vi mer än 280 rådgivare på ca 40 orter runt om i Sverige.

Inom Tydliga samarbetar vi för att kunna erbjuda våra kunder en hög servicegrad och rätt produkter till rätt pris.

Är det något ni undrar över är ni alltid välkomna att kontakta oss. 

swedsec_bla%CC%8A_300ppi_2_edited.png
SFM_centrerad_edited.png

Advisum Spara & Försäkra AB

Sisjö Kullegata 8

436 32 Askim

Org.nr 556835-9318 

Växel: 031 - 89 50 49

Mail: hej@advisum.se

Följ oss:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2020 by Advisum Spara & Försäkra AB