Eget Försäkringsprogram

Vill Er organisation eller företag skapa lojalitet, tillföra mervärden och öka försäljningen - Vi hjälper er.

Det finns flera fördelar genom att skapa ett försäkringsprogram för era kunder, medlemmar och anställda.

Med hjälp av vår organisation Tydliga kan vi erbjuda förmånliga villkor gällande Gruppförsäkringar. 

En gruppförsäkring är ett av de främsta medlen för en konkurrenskraftig närvaro, en förmån som ofta är den avgörande faktorn vid köp eller medlemskap. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt som inte bara genererar en direkt extra inkomstkälla utan också skapar trygghet, en starkare kundlojalitet och uppskattad personalförmån.

Som referens på ett lyckat Försäkringsprogram är Tydligas framtagna Restaurangförsäkring som gjordes tillsammans med en medlemsorganisation inom restaurang & hotellbranschen. 9 av 10 fick sänkta avgifter och medlemsantalet ökade = Win Win 

Försäkringarna är de lösningar vi använder för att bygga lojalitet och skapa extra intäkter. Vi utgår från befintliga försäkringsprodukter men anpassar dem efter respektive samarbetspartners målgrupper och behov. Det finns flera nyttor ni kan uppnå genom att skapa ett försäkringsprogram för era kunder, medlemmar och anställda.

Vi hjälper till med att skapa en egen sida på ert intranät, där kunder, medlemmar och anställda kan ta del av detta förmånliga erbjudande. 

Ge era anställda ett förmånligt försäkringsskydd till en låg kostnad - förstärka era kunders upplevelse vid köp av en vara eller tjänst - Särskilj Er organisation från mängden genom att erbjuda unika och konkurrenskraftiga förmåner. 

 

Vi anpassar befintliga försäkringar efter respektive samarbetspartners målgrupper och behov.

Advisum Spara & Försäkra AB

Sisjö Kullegata 8

436 32 Askim

Org.nr 556835-9318 

Växel: 031 - 89 50 49

Mail: hej@advisum.se

Följ oss:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2020 by Advisum Spara & Försäkra AB